• Odată cu apariția vaccinului, mai mulți români s-au hotărât să plece în vacanță prin intermediul clubului de croaziere
  • Cei mai mulți s-au alăturat comunității în timpul pandemiei
  • Intrarea în club se face pe bază de invitație

Dacă anul trecut am stat departe de vacanțe și distracție, anul ăsta e timpul să ne luăm revanșa. Cu gândul acesta, 300 de români s-au înscris într-un club internațional de croazieră.

Au cotizat cu câte 100 de euro, în speranța că acum își vor relua călătoriile.
Este și cazul Corinei. Lucrează pe vas, dar de la începutul pandemiei a stat mai mult acasă. De-a lungul timpului a tot călătorit, dar contra cronometru.

Așa că anul ăsta abia așteaptă să plece într-o vacanță. Prima destinație de pe listă este Maldive.

Corina, turist: „Am decis să intru în club în mijlocul pandemiei. Mi-am calculat să merg în fiecare an într-un loc unde nu am mai fost, în fiecare an într-un loc în care am fost. Aștept să primesc noul contract să știu când voi pleca și când voi veni să îmi rezerv croaziera de vis. Abia aștept.”

Dana a început ca membru, iar acum este director regional al clubului de croazieră. 70% dintre membrii români au de gând să își folosească creditul de călătorii anul acesta. Ea explică cum ar putea aratăta vacanța ta pe vas.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dana Donea, director regional club croazieră: „La bordul navelor a dispărut masa tip bufet și a fost înlocuită cu masa „a la carte”. Un lucru diferit este testarea, iar numărul de pasageri la bord este înjumătățit. Croazierele de pe fiordurile Norvegiene și pe Nordul Europei, acestea sunt de obicei alese de românii care au mai fost într-o croazieră.”

Iar vaccinul pare să readucă speranța oamenilor. Dana este de părere că odată ce ne imunizăm, o să avem din nou curaj să plecam în vacanțe.

Dana Donea: „Odată cu apariția vaccinului am constatat o creștere de 48% față de luna noiembrie, ca și număr de membrii care ni s-au alăturat.”

Intrarea în club se face pe bază de invitație. La fiecare sumă adaugată în contul tău de călătorii, clubul îți adaugă credit. Așa poți ajunge, în timp, să călătorești chiar și gratuit.