• Mai multe fotografii impresionante cu Muntele Everest au devenit virale pe rețelele sociale
  • Pentru prima dată după mulți ani, Muntele Everest a fost vizibil din nou de pe Valea Kathmandu
  • Valea Kathmandu se află la 200 de km de Muntele Everest

Deși nu îți place izolarea cauzată de epidemia de Covid-19, nivelul de poluare pare să scadă drastic. Acum, pentru prima dată după mulți ani, vei fi uimit să vezi că Muntele Everest a fost vizibil din nou de pe Valea Kathmandu, chiar dacă se află la 200 km depărtare. 

Asta se datorează reducerii poluării provocate de vehicule și fabricilor închise din cauza epidemiei pentru că astfel s-a îmbunătățit semnificativ calitatea aerului în nordul Indiei și, de asemenea, în Nepal. 

După ce lanțurile muntoase nordice au fost vizibile din multe orașe din India, iar fotografiile au devenit virale, imaginile făcute din Kathmandu de Abhushan Gautam fac senzație pe social media. Internauții au fost încântați și au afirmat că „natura se vindecă“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

The reduction of vehicular emission due to the #COVID19 lockdown has cleaned the air over Nepal and northern India. So…Publicată de Everest Today pe Vineri, 15 mai 2020

Fotografii din zone ca un sat din Bihar, Saharanour sau Jalandhar au surprins imagini spectaculoase. Bucură-te de câteva dintre ele: