Casele de vacanță sunt la mare căutare. Fie că vorbim de un imobil la noi în țară sau în afară, vara trezește apetitul românilor pentru o vacanță bine meritată.

Marius Picu este consultant imobiliar și îți spune care sunt cele mai bune oferte pentru nevoile tale.

„În momentul de față am observat o foarte mare cerere în primul rând pe litoral. Ținând cont de faptul că, momentan, nu suntem atât de liberi, suntem puțin constrânși de zonă și am observat că lumea caută case sau apartamente mai ales în zonele montane.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

O opțiune avem la Poiana Brașov care este amplasată în apropierea pădurii, și o vilă cuprinde 14 apartamente. Un apartament de 2 camere costă în jur de 120-130.000 de euro”, a explicat Marius Picu, la Aleph News.

Pentru cei care sunt în căutarea unei destinații exotice, Dubai este o alternativă. Prețurile sunt similare cu cele din România.

„Dacă nu vorbim doar de țara noastră, putem discuta și depsre alte proiecte, spre exemplu în Dubai, vorbim de un proiect de la Shopa care prevede undeva la 2 camere, undeva la 195.000 de euro. Există o cerere foarte mare pentru că oamenii preferă să își facă vacanța mai restrâns în țara noastră, pe litoral sau într-o altă zonă unde nu este un risc prea ridicat”, a adăugat consultantul imobiliar.