Plaja nu e doar pe timpul verii! Iată câteva destinații pentru o vacanță perfectă în Octombrie

Chiar dacă vara s-a terminat calendaristic, vacanțele la plajă pot continua!

Iar luna octombrie este perfectă! Te poți bucura de liniște și scapi de aglomerația specifică sezonului de vară.

Care sunt destinațiile perfecte pentru o plajă bine meritată în luna octombrie?

Care sunt destinațiile perfecte de plajă pentru luna octombrie?

Dacă vrei să îți planifici o vacanță la mare în luna octombrie te poți bucura de soare și locuri mai puțin aglomerate!

Începe cu Spania, Insulele Canare . În octombrie, aici temperaturile medii se încadrează între 23 și 27 de grade Celsius. Și cu siguranță nu te vei plictisi: te vei bucura de plaje spectaculoase, peisaje superbe, poți face surfing, scufundări și drumeții în natură.

Continuă cu Cipru! În insula mediteraneană temperaturile se încadrează între 25 și 28 de grade celsius în octombrie.

Știi deja că aici plajele sunt renumite pentru nisipul fin și albastrul superb al apelor. Și asta nu e tot! Cipru nu are doar plaje superbe, ci e și o combinație între cultură și istorie: în sud-vestul insulei găsești orașul antic Kourion.

Sicilia rămâne un loc potrivit pentru concediu în luna octombrie. Pe lângă plajele care bucură privirea oricui și vremea ține cu tine! Luna asta temperaturile maxime se încadrează între 23 și 25 de grade Celsius pe insula de la Marea Mediterană.

Unde mâncăm dacă alegem aceste destinații?

Dacă alegi Insulele Canare, Mero Pancho este o destinație bună. Găsești aici o multitudine de sortimente de preparate pe bază de pește și fructe de mare. Spui ce dorești, dar mai ales și cum să fie gătite. Bucătarii restaurantului ți le vor prepara pe loc și te vei putea bucura de gustul senzațional al mâncărurilor meditaraneene.

Dacă vrei să iei cina în Cipru, la Taverna Milițis te bucuri pe cinste de preparatele tradiționale și de un view superb către mare. Halloumi pe grătar, miel la cuptor servit cu iaurt sau zucchini cu omletă sunt doar câteva din preparatele care îți vor lăsa gura apă.

Pe tărâmurile Siciliei, Ristorante Punta Lena îți aduce o experiență culinară excepțională. Nu ai cum să ajungi în Italia și să nu încerci fructele de mare sau pastele în timp ce te bucuri de gustul autentic al mâncărurilor și de priveliști unice în lume.

Exit mobile version