• Resorturile „adults only” sunt la mare căutare în pandemie.
  • Printre stațiunile de lux se numără Santorini, Hawaii, California sau Coasta Amalfi.
  • Prețurile unei nopți într-un hotel adults only pornesc de la 850 de dolari.

După o perioadă în care ai fost nevoit să stai cu cei mici și să găsești tot felul de activități creative, acum e momentul să-i lași acasă și să te relaxezi. Iar pentru asta există resorturile „adults only”.

Lista este foarte lungă, dar îți spun câteva locuri de lux adults only pe care n-ar trebui să le ratezi. Sunt liniștite, dar sofisticate. Poți face scufundări, degustări de vinuri, ai acces la centre wellnes de cinci stele și multe altele.

Coasta Amalfi – resortul Il San Pietro, Santorini – Canaves Oia Suites, insula hawaiiană Lanai – Four Seasons sau mai multe locații din California.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

61% dintre oamenii care au călătorit au ales hoteluri adults only

Anul acesta 61% dintre oamenii care au călătorit au ales hoteluri adults only. Motivul este cel mai probabil cel pe care l-ai amintit și tu, după carantină și părinții au nevoie de o gură de aer bine meritată.

Dar cât trebuie să plătim pentru astfel de locații? În Italia pentru un astfel de hotel de lux, dedicat adulților, va trebui să plătești aproximativ 850 de dolari pe noapte.

Dacă vorbim de California prețurile încep de la 1.425 de dolari pe noapte și ajung chiar până la 2.790, iar Santorini 830 de dolari pe noapte.