Românii se înghesuie pe litoral. Cele mai căutate stațiuni

  • Rezervările pentru litoralul românesc au explodat în ultimele două săptămâni
  • În topul stațiunilor preferate de români se află Mamaia, Eforie Nord şi Costineşti
  • Peste 50% dintre angajaţii HoReCa de pe Valea Prahovei sunt vaccinaţi

Gradele cu plus și vremea frumoasă din ultima perioadă te-au dus cu gândul la mare. Rezervările pentru litoralul românesc au explodat în ultimele 2 săptămâni.

Potrivit unui studiu Travelminit, litoralul românesc este în topul căutărilor românilor, mai ales în contextul în care mulţi dintre ei şi-au anulat anul trecut concediul la mare din cauza pandemiei, iar acum îşi doresc să recupereze din plin.

În topul preferințelor se află Mamaia, Eforie Nord și Costinești și sunt urmate de staţiunile balneare Sovata, Băile Felix şi Băile Herculane, semn că oamenii îşi doresc acum cât mai multă relaxare la plajă sau la piscină, momente de linişte, dar şi distracţie.

În cazul angajațiilor din sectorul HoReCa de pe Valea Prahovei, sunt vaccinați peste jumătate şi în unele cazuri chiar de 100%, în funcţie de specificul fiecărei unităţi. Totodată, membrii acestui sector de activitate au arătat că au fost făcute investiţii pe toată perioada pandemiei pentru a putea menţine activitatea unităţilor de pe Valea Prahovei şi pentru a păstra pe cât posibil o mare parte a angajaţilor, dar şi că în continuare promovează campania de vaccinare împotriva Covid-19 în rândul angajaţilor.