• Unii români nu au mai vrut să audă de restricții și au plecat în destinații exotice
  • Diana: „Nu îți vine să te mai întorci acasă
  • Un sejur în Maldive sau Zanzibar costă 4.000 de dolari

Restricții după restricții. Acesta a fost cuvântul de ordine în 2020. După așa un an, Diana Mihalcea și-a dorit să nu mai respecte nicio regulă de Revelion. Așa că a plecat șapte zile în Maldive, împreună cu soțul ei.
Acolo a înlocuit gălăgia cu relaxarea.

În seara dintre ani, nu a avut sarmale și cozonac. Dar s-a adaptat la bucătăria locală.

Diana Mihalcea: „Temperatura de peste 30 de grade. Apa e foarte caldă și, nu știu, îți dă o stare extraordinară. Nu îți vine să te mai întorci acasă. E foarte relaxant pentru că din momentul în care ajungi în resort, ok, porți masca în aeroport, în avion, dar din momentul în care ajungi în resort nu mai sunt restricții, dai jos masca.

Faptul că toți turiștii vin testați aici este o dovadă de siguranță atât pentru resort, dar și pentru mine. Iar din momentul când ajungi acolo restricțiile s-au încheiat și începe vacanța ta.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Și Radu, împreună cu soția și fiul său, petrec începutul de an fără griji și restrcții. Ei au ales Kenya. Și-au dorit o vacanță prelungită. Din 20 decembrie, până pe 15 ianuarie.

Un sejur de 2 persoane în perioada Sărbătorilor a costat în jur de 4.000 de euro pentru o destinație ca Maldive sau Zanzibar. Și Emiratele Arabe au fost cam la fel de scumpe, prețul sejurului variind între 1.500 și 5.000 de euro. În Egipt s-a putut călători cu 1.500 de euro.