• Femeile au așteptări mari când vine vorba de planificarea vacanțelor.
  • Director de agenție: 2/3 din rezervări sunt făcute de către doamne.
  • Consultant economic: Bărbații sunt interesați de atmosferă, femeile de cazare și masă.

Planificarea vacanțelor în cuplu poate fi o adevărată provocare după trei ani de pandemie, dar și o oportunitate pentru a vă cunoaște mai bine.

Un studiu realizat de Litoralul Românesc.ro, 57% dintre persoanele care și-au planificat vacanțele anul trecut au fost de sex feminin.

DANIEL LĂCUSTĂ, Director online la Aerotravel Lufthansa City Center, declară pentru ALEPH NEWS că femeile sunt mai bune organizatoare și că bărbații preferă să lase deciziile în seama lor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

,,Când vorbim de vacanțe în străinătate, femeile sunt cele care aleg de obicei destinația și detaliile vacanței. De ce acest lucru? Tocmai pentru a se asigura că vacanța se va desfășura conform așteptărilor lor. Și în cazul agenției noastre, 2/3 din rezervări sunt făcute de doamne”.


ADRIAN NEGRESCU, consultant economic, transmite pentru ALEPH NEWS că femeile sunt mai interesate de alegerea cazării și meniul mesei, pe când bărbații sunt cu gândul doar la relaxare.

,,Femeile sunt mult mai atente la detalii, mult mai interesate de cazare și masă decât bărbații. Bărbații sunt mult mai interesați de atmosferă. Femeile sunt mult mai atente la condițile de cazare. Cele mai interesate de aceste condiții sunt chiar mamele cu copii”.

Totuși, în mod stereotipic, bărbații sunt mereu ilustrați transportând bagaje cu greutăți mari.