• În Singapore, poţi să faci vacanţa chiar pe aeroport
  • O noapte la cort pe aeroportul Changi poate costa şi 269 de dolari
  • Priveliştea face toţi banii: HSBC Rain Vortex – cea mai mare cascadă interioară din lume

În aeroportul Changi, din Singapore, poţi să campezi cu cortul, relatează The Guardian. Neobişnuita vacanţă este destinată celor care nu pot ieşi din ţară din cauza pandemiei, dar totodată vizează şi creşterea veniturilor în această perioadă.

Biletele pentru această aventură neobişnuită, care costă până la 269 de dolari pe noapte, s-au vândut deja. Cei care şi-au asigurat un loc pe aeroportul din Singapore se vor putea trezi în faţa HSBC Rain Vortex, cea mai mare cascadă interioară din lume. Corturile măsoară patru metri şi au pături incluse. Odată cu achiziţionarea biletelor, cumpărătorii vor avea discount-uri la shopping-ul pe aeroport.

„De obicei, ieşim din ţară în fiecare vacanţă, dar din moment ce nu mai putem călători atât de mult, m-am gândit de ce să nu facem ceva diferit pentru copii”, a spus Fadlina Musa, unul dintre clienţi.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Industria turismului a fost lovit puternic de pandemie, astfel au fost căutate modalităţi inedite de a atrage clienţi. Companiile aeriene au oferit şansa de a lua o adevărată cină în timpul zborului, au deschis simulatoare de zbor pentru public sau au organizat evenimente matrimoniale.