• Îți poți planifica vacanța virtual la Târgul de Turism al României
  • Poți vizita standurile virtuale de la ora 10:00 la 18:00
  • Ai de ales dintre cei 130 de expozanți care participă

Vacanța mult dorită va deveni realitate. Chiar dacă anul ăsta Târgul de Turism al României se ține virtual. Trei luni a durat pregătirea lui, spune directorul de marketing al Romexpo, Delia Boțan.

„Ne adaptăm, tocmai de aceea am gândit un proiect inedit. Fiecare expozant și-a încărcat deja ofertele speciale pentru târg. Marketplace este practic o zonă în care găsim toate ofertele prezente în standurile expoziționale.”, a explicat aceasta.

Roxana Voinea și-a ales destinația de vacanță: pe bilet scrie Grecia. Interacțiunea virtuală din cadrul târgului o face anul acesta să se simtă în siguranță.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Bugetul meu pentru vacanța din vara aceasta va fi de 1.000-1.500 de euro. În ceea ce privește normele acestea de desfășurare ale vacanței, da sunt puțin suspicioasă pentru că am văzut că se schimbă destul de rapid. De la o zi la alta.”, a spus aceasta.

Cosmin Vasile este agent de turism. Agenția la care lucrează este prezentă la Târgul de Turism al României, dar nu cu stand ca în anii trecuți,

Anii trecuți aveam acele standuri frumoase care atrăgeau turiștii, de data aceasta vom avea niște standuri virtuale. Sunt diferite pachete speciale pe mai multe destinații. Destinații europene și nu numai. Sunt pachete care ajung și la câteva mii de euro.”, mai spune agentul de turism.

Târgul de Tursim al României este deschis de azi până duminică, de la ora 10:00 la 18:00 și îl poți găsi online pe virtual.targuldeturism.ro.