• Sudul Spaniei îți oferă o toamnă perfectă pentru plajă.
  • Cipru, Grecia sau Turcia oferă condiții de plajă și în septembrie.
  • Portugalia și Maroc sunt destinații plăcute până în octombrie.

O vară prelungită este cea mai bună ocazie de a te bucura de o vacanță fără aglomerații. Iată câteva locuri în care te poți duce în călătorie toamna aceasta și te poți bucura de vreme bună.

Costa del Sol și Cabo de Gata, în Andaluzia, Insulele Canare și Costa Blanca sunt destinații în care veți găsi o climă de „primăvară eternă” practic tot timpul anului, fără fluctuații termice puternice. Înotul pe plajă și relaxarea la soare sunt la îndemână.

Prețurile sunt mai mici, cozile, de asemenea scad la obiectivele turistice, iar biletele de avion sunt implicit mai convenabile la preț, mai ales dacă mergi la Malaga sau chiar și în Tenerife.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI

Cipru este un loc în care temperatura se menține între 25 și 30°C, iar marea este suficient de caldă chiar și în luna septembrie. În timpul toamnei, și Grecia este o destinație plăcută. Poți găsi cazare, zboruri și alte servicii la prețuri mai mici decât în sezonul de vară. Acest lucru poate face, desigur, mai ieftin și posibilitatea de a cunoaște Grecia și de a vizita mai multe atracții turistice decât simpla deplasare la plajă. Apoi, Turcia îți oferă plajele de pe Riviera, dar și peisaje superbe în toată țara, în culorile toamnei.

Citește și