• Nu trebuie să ignorăm faptul că Europa are atât de multe de oferit.
  • Therme București figurează pe locul 31.

Cu peste 200.000 de voturi și o clasare de 4.5, Disneyland Paris este pe primul loc, apoi Europa Park din Germania și Parcul Efteling din Olanda sunt în top. Therme București figurează pe locul 31, iar Dino Park ocupă locul 47.

Este august și aproape toată lumea este în vacanță. Și nu trebuie să ignorăm faptul că Europa are atât de multe de oferit, de la stațiuni pe plajă până la vârfuri montane și destinații uimitoare care sunt cele mai bune de experimentat în copilărie sau împreună cu familia.

FatherMag.com a făcut un top al primelor 50 de destinații din Europa.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Top 5 destinații în Europa unde să merg cu familia

Primul loc al distracției în familie din Europa este Disneyland Paris. Motto-ul lor „Este timpul să începem să visăm din nou”. Disneyland asigură o destinație de basm pentru întreaga familie. De la urcarea la bordul unui covor zburător la explorarea Labirintul lui Alice în Țara Minunilor și să vezi pe pielea ta ce înseamnă să fi un pirat din Caraibe.

De asemenea, pe locul 2 se află Europa Park din Rust, Germania. De la un tur de agrement pe lacul Jungle Rafts, la caruselul cu ceaiuri sau chiar o plimbare cu cel mai popular motor de tren din Germania prin Morrowland. Iar dacă ești fanul acțiunii, există un montagne russe care te va catapulta în cer și un altul cu care vei depăși pe zei nordici.

Parcul Efteling din Olanda de pe locul 3, promite o „lume a minunilor” înconjurată de natură. Poți merge prin Pădurea de basm unde îi vei întâlni pe Pinocchio, Hansel și Gretel, Rapunzel și Scufița Roșie.

Pe locul 4 vine Parcul Național Plitvice din Croația, care este celebru în lume pentru apele sale turcoaz și peisajele extraordinare care aparțin Patrimoniului Mondial UNESCO.

Partea cea mai bună vine la sfârșit, am auzit că și noi avem 2 destinații în acest top?

Complexul de relaxare și wellness, Therme București figurează pe locul 31. Dacă vrei să citești în biblioteca cu sare și să încerci paturile cu hidromasaj și piscnile exterioare cu apă caldă indiferent de vreme, știi unde să te duci. Iar muzeul în aer liber Dino Parc Râșnov ocupă locul 47. Aici te poți bucura de un traseu cu 100 de dinozauri în mărimea lor naturală, cu multe locuri de joacă pentru copii și cinematograf 9D, labirint laser și expoziții unicat.