• Sebastian Schieren și-a filmat vacanța din Bali cu Insta360 X3 și spune că e de top.
  • Alți fotografi experți susţin că DJI Action 3 și GoPro 10 sunt camere mai performante.
  • X3 poate face filmări 5,7K la 360° și are aplicația Insta360 alimentată de AI.
Sebastian Schieren şi-a petrecut vacanţa în Bali şi şi-a fotografiat cele mai senzaţionale şi memorabile momente cu o cameră foto Insta 360 X3, mai ales atunci când a explorat un avion transformat într-un hotel.
Pe de altă parte, sunt fotografi profesioniști care susțin că  DJI Action 3 și GPro 10 sunt camere mai performante, Insta 360 X3 este capabilă să scoată filmări spectaculoase ce îți pot impresiona prietenii pe rețelele de socializare.

,,Am decis să-mi aduc Insta360 X3 şi sunt o mulţime de motive pentru care am ales această cameră.

În primul rând, este o cameră 360 de grade şi filmează în toate direcţiile, aşa că o poţi reîncadra mai târziu şi nu trebuie să-şi faci griji cu privire la încadrare atunci când mergi pe aripa unui avion

Modul meu preferat de a monta această cameră este folosirea unui Invisible Selfie Stick. Puteţi folosi orice selfie stick, atât timp cât este mai subţire decât camera în sine, apoi îl lipiţi. Îmi place să extind selfie stick-ul la 2 metri şi asta îţi oferă câmpul perfect de vedere şi pare că te filmează altcineva”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Sebastian Schieren, care este producător de filme şi utilizator de drone, face o demonstraţie cum să exporteze filmarea pe reţelele de socializare printr-o aplicație alimentată de AI.

,,Şi după cum puteţi vedea, va începe să mişte automat camera şi o va uşura între aceste cadre cheie. Acum putem să apăsăm ,,Export” şi să-l exportăm pe telefonul nostru, apoi îl putem încărca pe reţele sociale sau să facem ce vrem cu el.  Desigur, puteţi folosi şi versiunea desktop a Insta360 Studio sau alte programe de editare, dar reîncadrarea mi se pare mai uşoară în aplicaţia Insta360″.