• Mr. Beast este un youtuber cu o avere de 50 milioane de dolari, fiind la fel de cunoscut ca Pewdiepie, amândoi concurenți pentru titlul de regele YouTube-ului.
  • Este cunoscut pentru actele sale caritabile de a reda vederea nevăzătorilor și a dona bani aleatoriu unor clienți din magazine.
  • Recent, Mr.Beast și-a dus prietenii în călătorii exotice la limita extremelor, din SUA și Franța până în Japonia, cheltuind în total 410,001 de dolari.

Cel mai cunoscut youtuber după Pewdiepie, și anume, nimeni altul decât Mr. Beast, cunoscut pentru donațiile și actele sale de generozitate, organizează vacanțe la limita extremelor.

Mr. Beast și-a dus prietenii într-o vacanță extremă, în diferite locuri, cu buget variat de la 1 dolar într-o cabană la un sejur de lux de 250,000 de dolari.

El și cu prietenii săi au călătorit pe o plajă privată de lux unde au putut admira păsări flaming și au călătorit la Paris unde a savurat picioare de broasă și s-a plimbat cu barca.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Pentru 50,000 de dolari, Mr. Beast a închiriat Turul Eiffel pentru a se urca până în vârf și se laudă că a putut aprinde și stinge luminile.

Apoi, și-a dus prietenii în Japonia unde s-a antrenat cu sabia katana și s-a întâlnit cu adversarul său de o viață, Pewdiepie, și s-au dat cu un roller coaster cu spatele, costându-l 250,000 dolari.