• Cele mai disputate secțiuni, ce au suscitat o mobilizare extraordinară a românilor, au fost cele vizând orașele, stațiunile și satele de poveste.
  • Marele Premiu anunțat la „Gala Excelenței în turism” de la „Destinația Anului 2024” i-a revenit municipiului Sibiu.
  • Brașovul a fost desemnat cel mai interesant județ turistic din 2024 la „Gala Destinația Anului”.

Vine sezonul vacanțelor așa ca s-au desemnat și premiile Galei Destinația Anului. Brașovul e vedeta anul acesta. A fost desemnat cel mai interesant județ turistic din 2024 la „Gala Destinația Anului”, de la Ateneul Român. Bran a primit premiul la categoria „Stațiuni Turistice”. Iar la categoria orașe care inspira câștigător a fost Sibiul.

Cele mai disputate secțiuni, ce au suscitat o mobilizare extraordinară a românilor, au fost cele vizând orașele, stațiunile și satele de poveste.

Marele Premiu anunțat la „Gala Excelenței în turism” de la „Destinația Anului 2024” i-a revenit municipiului Sibiu care a câștigat primul loc la categoria „Orașe care inspiră”, fiind urmat de Timișoara și Brașov.

Recomandări

BAJRAMI INTRĂ ÎN ISTORIE
CUM SE ÎMPARTE ȘEFIA UE
FACEM EDUCAȚIE PARENTALĂ ÎN ȘCOLI?
G7 VREA ARMISTIȚIU GLOBAL ÎN TIMPUL JO 2024
SPANIA INVINGE CROAȚIA LA EURO 2024
ALEGERILE DE LA S1 NU SE REIAU

„Brașovul merită. Este, de multe ori, județul turistic al României numărul unu pentru că are o sezonalitate de 365 de zile pe an. Este un județ cu multe atracții turistice și cu multe structuri de cazare. E foarte bine că au astfel de premii. Numai așa ne putem promova cel mai bine destinațiile noastre. Având și gale, respectând ceea ce avem ca potențial și premiind cele mai bune destinații. Brașovul, din punctul meu de vedere, este un oraș stațiune”, a explicat Traian Bădulescu, purtător de cuvânt ANAT, la Aleph News.

Citește și