• Vacanța cu autorulota este o experiență de necomparat cu orice alt tip de vacanță
  • Esența călătoriei cu autorulota este libertatea
  • Îți trebuie permis de conducere categoria B și experiență minimum 7 ani
  • Se poate circula oriunde în Uniunea Europeană, fără limită de kilometri

În România, dar și în lume, sunt curajoși care pleacă în vacanță și se trezesc în fiecare zi în alt loc. Își beau cafeaua în fiecare dimineață cu o altă priveliște și se uită la stele înainte să adoarmă.

Așa a fost și experiența lui Manole Zaharia, un tânăr din Iași, care a plecat în 2019 în Franța cu familia cu rulota. I-a plăcut atât de mult, încât atunci când s-a întors și-a deschis propria afacere cu autorulote.

Manole Zaharia, proprietar Smiley Camper: „Este o investiție serioasă și nu știi exact la ce să te aștepți. Nu este un istoric prea mare pe piață. Pe 1 iunie am avut primii clienți, care, culmea, au fost din Ploiești.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

O autorulotă ajunge până la 60.000 de euro, iar Smiley Camper a ajuns să aibă acum 9 „căsuțe pe roți” cu ridicare directă din Iași și București. În cei trei ani de activitate, peste 100 de clienți și-au făcut vacanțele de vis cu autorulote.

Manole Zaharia: „Când stai cu autorulota, ești la hotel de milioane de stele pentru că atunci când dormi într-un loc frumos din natură, și ai și un geam deasupra, din pat poți să vezi milioane de stele. Vacanța cu autorulota este foarte benefică pentru familie cu copii, pentru că face o relație foarte bună între părinți și copii, se gospodăresc, fiecare are responsabilitățile.”

Diana abia s-a întors dintr-un sejur de 4 zile în Maramureș și până la finalul acestui an vrea să repete experiența. 

Diana Stratia, clientă: „A fost o experiență de neuitat atât pentru noi cât și pentru copii. Am fost cu soțul, cei doi copii, sora mea și cumnatul meu într-o rulotă pentru șase persoane. Intenționăm să mai mergem. Am vrea în partea Sibiului, Clujului.”

Dacă și tu te gândești la o escapadă pe patru roți, trebuie să știi că ai nevoie de permis de conducere categoria B și experiență de cel puțin 7 ani..