• De la Muntenegru și Canada pană la Golful Napoli sau Lake District, poți să te bucuri de vacanță în această primăvara înainte de aglomerație.
  • Poți să alegi unde să călătorești în luna mai dintr-o listă cu destinații unice, făcută de The Independent.
  • Fă planuri acum pentru a găsi o destinație care te atrage, fie că ești în căutarea aventurii, a relaxării sau a unui amestec din ambele.

Poți să alegi unde să călătorești în luna mai dintr-o listă cu destinații de vacanță unice, făcută de The Independent. Ai putea porni într-un road trip prin Canada, prin peisaje cu munți și parcuri naționale sau ai putea să te plimbi prin Muntenegru sub soarele primăverii – îmbinând frumusețea naturală a țării cu orașe istorice – iar dacă îți dorești ceva diferit, ai putea descoperi potecile din Algarve, pe coasta atlantică.

Experimentează viața insulară italiană în Golful Napoli înainte de aglomerația de vară, descoperă programul festivalurilor de primăvară de pe Insula Wight sau poți merge în Lake District cu câteva drumeții ușoare.
Oriunde decizi să planifici o vacanță în luna mai, aceste idei te pot ajuta.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Canada


Dacă emisiunea Race Across the World de pe BBC1 ți-a deschis apetitul pentru o aventură canadiană, poți încerca o vacanță personalizată de 10 zile cu mașina oferită de Wexas. Vei începe în Vancouver înainte de a conduce spre peisajele spectaculoase ale Munților Stâncoși, în timp ce vă conduci spre Whistler și Munții Blackcomb.

Portugalia


Te poți bucura de frumusețea de pe Coasta vestică sălbatică a Portugaliei într-o vacanță de șapte nopți cu autoghidare pe coasta Algarve și pe dealuri, oferită de Inntravel. Te poți caza la Quinta das Achadas, o fermă din secolul al XIX-lea, în apropiere de Odiaxere, de unde poți conduce spre circuitele de drumeții care cuprind coasta Atlanticului, văile pline de pajiști și pădurile dese.


Italia


Luna mai aduce în Italia zile plăcut de calde și covoare de flori de primăvară, mai ales dacă mergi mai spre sud. Te poți bucura de liniștea sezonului secundar într-o vacanță pe insula Ischia, în Golful Napoli.


Insula Wight


În Isle of Wight se desfășoară o mică febră a festivalurilor pe tot parcursul lunii mai, cu totul, de la un festival de mers pe jos și regate până la Cowes Fringe Festival. La jumătatea distanței dintre Cowes și Newport, de-a lungul râului Medina, se află Calm Waters, o casă cu vedere la portul de agrement din Binfield.

Muntenegru


Pentru o țară mică, Muntenegru este o țară care are multe de oferit. Combină munți cu orașe istorice rafinate, plaje la Marea Adriatică și rezervații naturale liniștite. Poți vizita cele mai frumoase destinații ale țării: Kotor, în stil venețian, Perast, în stil baroc, Muntele Lovćen și vechea capitală Cetinje, plus natura sălbatică a lacului Skadar și plajele vaste de la Ada Bojana, lângă granița cu Albania.

Lake District


Înconjoară-te de frumusețea Lake District, unde te poți la Stonethwaite Cottage. Este la îndemână pentru drumeții în apropiere de Derwentwater și Lacul Buttermere, iar Keswick este la doar 15 minute cu mașina.

Citește și:

Citește și: