• Îți poti face rezervare pentru vacanța ta la mare în România, doar până pe 31 ianuarie
  • La unele hoteluri prețurile se vor mări
  • În stațiunea Mamaia, prețul mediu al unei camere la un hotel de 4 stele este de 440 de lei pe noapte

Îți poti face rezervare pentru vacanța ta la mare în România, doar până pe 31 ianuarie, dacă vrei discounturi mari. Dacă te răzgândești îți poți schimba data vacantei, sau îți poți primi banii înapoi integral.

„Până în 31 Ianuarie este una dintre treptele de reducere cea mai mare de fapt este acum, pentru ca apoi, în februarie, martie e posibil chiar și în aprilie pe întâi să fie ultima treaptă. Unele hoteluri vor oferi în pachetul de vacanță și șezlonguri cu umbrelă pe plajele private, pentru a reduce cât mai mult interacțiunea dintre turiști”, spune Cristian Bărhălescu, vicepreședintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism pentru regiunea sud-est.

La unele hoteluri prețurile se vor mări.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Sunt hoteluri care au investit foarte mult în pregătirea personalului și în îmbunătățirea calității serviciilor și din acest motiv, pe alocuri, turiștii vor plăti mai mult”, susține Lucian Badîrcea, CEO al unei companii de turism.

În stațiunea Mamaia, prețul mediu al unei camere la un hotel de 4 stele este de 440 de lei pe noapte. La hotelurile de 5 stele costurile ajung la 520 de lei pe noapte de persoană.