Vacanțele pe litoralul României pot fi rezervate la preț redus până la finalul lunii. Tarifele vor crește din februarie

  • Îți poti face rezervare pentru vacanța ta la mare în România, doar până pe 31 ianuarie
  • La unele hoteluri prețurile se vor mări
  • În stațiunea Mamaia, prețul mediu al unei camere la un hotel de 4 stele este de 440 de lei pe noapte

Îți poti face rezervare pentru vacanța ta la mare în România, doar până pe 31 ianuarie, dacă vrei discounturi mari. Dacă te răzgândești îți poți schimba data vacantei, sau îți poți primi banii înapoi integral.

„Până în 31 Ianuarie este una dintre treptele de reducere cea mai mare de fapt este acum, pentru ca apoi, în februarie, martie e posibil chiar și în aprilie pe întâi să fie ultima treaptă. Unele hoteluri vor oferi în pachetul de vacanță și șezlonguri cu umbrelă pe plajele private, pentru a reduce cât mai mult interacțiunea dintre turiști”, spune Cristian Bărhălescu, vicepreședintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism pentru regiunea sud-est.

La unele hoteluri prețurile se vor mări.

„Sunt hoteluri care au investit foarte mult în pregătirea personalului și în îmbunătățirea calității serviciilor și din acest motiv, pe alocuri, turiștii vor plăti mai mult”, susține Lucian Badîrcea, CEO al unei companii de turism.

În stațiunea Mamaia, prețul mediu al unei camere la un hotel de 4 stele este de 440 de lei pe noapte. La hotelurile de 5 stele costurile ajung la 520 de lei pe noapte de persoană.