• O femeie a apelat la TikTok pentru a-și împărtăși peripeția pe care a trăit-o.
  • Aceasta a descoperit o cameră ascunsă în Airbnb-ul pe care îl închiriase împreună cu un grup de prieteni.
  • Membrii grupului au crezut că prietena lor „era doar dramatică”, dar au continuat să verifice „fiecare cap de duș, toate ramele de tablouri, clanțe de ușă, peste tot în casă, pentru a vedea dacă există vreo cameră”.

Kennedy Calwell și alte 14 persoane erau cazate în Vancouver, Canada, într-un Airbnb, pentru a sărbători o aniversare de 30 de ani, când prietena lor „paranoică” a spus că a avut sentimentul că sunt urmărite de camere, scrie The Independent.

După ce au găsit o priză ciudată care nu se potrivea cu niciun aparat, au demontat-o cu un cuțit de unt. Ea a spus că priza de perete „dădea direct spre duș”, iar grupul a descoperit curând că în ea se afla o cameră mică.

„Puteți vedea în partea de sus aici nu este nimic, arată total normal. Și apoi în cea de jos, uitați-vă la acea cameră mică”, a spus ea în videoclip. Grupul a contactat poliția, care, potrivit mesajelor arătate de Calwell în clip, pare să confirme că în proprietate existau mai multe camere. Prietenii așteaptă acum rezultatele analizei camerelor.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
@kennedyallegedly Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy ♬ original sound – kennedy

Cum să depistezi camerele ascunse într-un Airbnb

Femeia a glumit în videoclip că a fost „foarte jenată personal din cauza tuturor lucrurilor absolut atroce pe care le făceam în baie cu o noapte înainte”.

„O parte din mine nu era convinsă că era real și apoi au găsit camerele, ceea ce înseamnă că am fost acolo o noapte la duș și alte lucruri”, a adăugat ea, înainte de a cere sfaturi despre ce să facă.

Videoclipul a fost vizionat de peste 6,5 milioane de ori. Ulterior, Calwell a scris în secțiunea de comentarii că „proprietarii casei au susținut că nu știau nimic despre camerele ascunse, dar că închiriau locul cuiva”.

Anunțul în care a fost găsită camera a fost suspendat de pe site-ul de home-stay. Un purtător de cuvânt al Airbnb a declarat: „Interzicem camerele ascunse și am rambursat anterior oaspetele, în timp ce investigăm această acuzație”.

Luna trecută, un proprietar Airbnb din Coreea de Sud s-a ales cu o factură de 1.570 de dolari după ce un cuplu s-a răzbunat pe el și a lăsat robinetele deschise timp de o lună, în condițiile în care nu au putut să anuleze rezervarea.