VIDEO. O femeie a găsit o cameră ascunsă în baia unui Airbnb

Kennedy Calwell și alte 14 persoane erau cazate în Vancouver, Canada, într-un Airbnb, pentru a sărbători o aniversare de 30 de ani, când prietena lor „paranoică” a spus că a avut sentimentul că sunt urmărite de camere, scrie The Independent.

După ce au găsit o priză ciudată care nu se potrivea cu niciun aparat, au demontat-o cu un cuțit de unt. Ea a spus că priza de perete „dădea direct spre duș”, iar grupul a descoperit curând că în ea se afla o cameră mică.

„Puteți vedea în partea de sus aici nu este nimic, arată total normal. Și apoi în cea de jos, uitați-vă la acea cameră mică”, a spus ea în videoclip. Grupul a contactat poliția, care, potrivit mesajelor arătate de Calwell în clip, pare să confirme că în proprietate existau mai multe camere. Prietenii așteaptă acum rezultatele analizei camerelor.

@kennedyallegedly Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy ♬ original sound – kennedy

Cum să depistezi camerele ascunse într-un Airbnb

Femeia a glumit în videoclip că a fost „foarte jenată personal din cauza tuturor lucrurilor absolut atroce pe care le făceam în baie cu o noapte înainte”.

„O parte din mine nu era convinsă că era real și apoi au găsit camerele, ceea ce înseamnă că am fost acolo o noapte la duș și alte lucruri”, a adăugat ea, înainte de a cere sfaturi despre ce să facă.

Videoclipul a fost vizionat de peste 6,5 milioane de ori. Ulterior, Calwell a scris în secțiunea de comentarii că „proprietarii casei au susținut că nu știau nimic despre camerele ascunse, dar că închiriau locul cuiva”.

Anunțul în care a fost găsită camera a fost suspendat de pe site-ul de home-stay. Un purtător de cuvânt al Airbnb a declarat: „Interzicem camerele ascunse și am rambursat anterior oaspetele, în timp ce investigăm această acuzație”.

Luna trecută, un proprietar Airbnb din Coreea de Sud s-a ales cu o factură de 1.570 de dolari după ce un cuplu s-a răzbunat pe el și a lăsat robinetele deschise timp de o lună, în condițiile în care nu au putut să anuleze rezervarea.

Exit mobile version