• Turiștii se bucură de iluzia călătoriei pe calea ferată acvatică, datorită creșterii nivelului apelor după muson.
  • Potrivit agenției de știri Reuters, biletele pentru această călătorie s-au vândut rapid.
  • Trenul pornește din capitala Bangkok pentru o călătorie de o zi și îi duce pe călători la un pod peste barajul Pasak Jolasid, cel mai mare baraj umplut cu pământ din Thailanda, în provincia Lopburi.

Biletele puse în vânzare pentru o plimbare specială cu un tren plutitor” s-au epuizat rapid în Thailanda, unde pasagerii se pot bucura de iluzia unei călătorii pe o cale ferată acvatică ca urmare a creşterii nivelului apei după ploile musonice, scrie Reuters.

Traseul începe în capitala Bangkok şi traversează barajul Pasak Jolasid din provincia Lop Buri, o călătorie de şase ore pe o şină înălţată chiar deasupra nivelului apei, despre care oficialii thailandezi afirmă că este extrem de ridicat anul acesta din cauza musonului.

Trenul circulă doar în weekenduri în perioada noiembrie-februarie, iar biletele s-au vândut pentru cursele până la Anul Nou, potrivit The Nation Thailand.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Nu am mai văzut aşa ceva până acum” , a declarat Bunyanuch Pahuyut, care s-a numărat printre cei 600 de pasageri care s-au bucurat de călătoria cu ,,trenul plutitor” duminică.