• Armando și Mel au vândut tot în 2012, iar de atunci sunt nomazi.
  • Au călătorit în 26 de țări de pe 3 continente.
  • Au fost și în România, iar aici s-au îndrăgostit de Delta Dunării.

Ți-ar plăcea să vezi în fiecare săptămână locuri noi și în in fiecare zi să ai senzația că ești în vacanță? Poate ți se pare cam mult. Dar sunt oameni pe pământul acesta care au o legătură puternică cu Mama Natură.

Oameni care se simt bine doar în sânul verde al pădurilor și zâmbesc fericiți când briza mării le mângâie fețele. Oameni care nu pot sta într-un singur loc. Se numesc nomazi. Armando și Mel au vândut tot ce aveau, iar în 2012 și-au cumpărat o dubiță, Morc, și au început să călătorească în toată lumea.

Au ajuns și în România unde au fost vrăjiți de frumusețea Deltei Dunării. 

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Armando este regizor și locuia în Italia. El filmează materialele, iar Mel, soția lui, scrie despre locurile pe care le vizitează. Cine vrea sa le vadă aventurile trebuie să plătească. Așa au reușit să călătorească în ultimii 9 ani. În funcție de cât sunt de activi, cheltuie pe lună între 400 și 800 de euro.

Armando Constantino, regizor: „Pot lucra din locuri foarte frumoase, păsările cântă, bate vântul prin frunze. Natura este o mare sursă de inspirație. Când trăiești într-o dubiță poți vizita locuri fără să te întorci acasă și surprinzi momente incredibile. Cel mai bun răsărit sau apus. Chiar dacă nu e confortabil, dar de asta stăm așa din 2012.”

În 9 ani, Mel și Armando au vizitat 26 de țări de pe 3 continente. Au fost impresionați de Spania și Portugalia. De câteva luni au fost nevoiți să ia o pauza de la călătorit, dar într-o lună se pregătesc să meargă în munții Alpi și în Turcia.

Melania Candea, scriitoare: „Avem acum 2 câini, nu e o mașină mare, e mică. Ne adaptăm. Când locuiam în Montana eram artist restaurator, pentru fotografii. Fac acum acest lucru digital, de aproximativ un an.”

Memorabil, magic, revigorant. Experiența în Delta Dunării a fost de neuitat.