• Liberalii se gândesc să nu mai fie nevoie să intri în izolare, dacă mergi la plajă în Bulgaria sau în Grecia
  • Surse liberale au afirmat că măsura s-ar putea aplica şi pentru plecările în alte ţări, în funcţie de evoluţia virusului
  • Grecia şi Bulgaria deja au adoptat mai multe măsuri de relaxare

Dacă ţi-e dor de plajele Greciei sau ale Bulgariei şi te gândeai că vei mai avea de aşteptat un an până să mergi în vacanţă, îţi dau o veste bună. Nu va trebui să intri în izolare dacă mergi să te bucuri de soare în aceste două ţări.

Liberalii au discutat în şedinţa Biroului Politic Naţional de marţi serară despre posibilitatea ca românii ce au fost la mare în Bulgaria sau Grecia să nu mai fie nevoiţi să intre în izolare cele două săptămâni.

„E un coeficient care se calculează pe o nouă formulă la nivel european. E posibil ca din 15 Iunie să nu mai trebuiască izolare din ţările astea. Dar în ţările cu mulţi români plecaţi: Italia, Spania, Marea Britanie etc, încă va rămâne problema pentru că este acel coeficient mare“, spun surse liberale.

Recomandări

ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
HAOSUL DE PE VALEA OLTULUI E PE DN 1
UNDE MERGI ÎN WEEKEND?
101K ELEVI PROMVEAZĂ LA BAC

Aşadar, s-ar putea lua măsura şi pentru alte ţări, în funcţie de evoluţia virusului. Îţi faci deja planuri de vacanţă? Trebuie să mai ştii că Grecia a relaxat, deja, o parte din măsuri, spre exemplu, restricţiile antiepidemice impuse hotelurilor, cinematografelor în aer liber sau piscinelor publice.