• Alexandra le aduce bucurie copiilor bolnavi de cancer care stau în spital cu lunile
  • Alexandra organizează petreceri pentru copiii internați la oncologie
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

Tu ce super erou vrei să fii? Pentru tine poate e doar o întrebare, ușor încuietoare. Dar pentru copiii bolnavi de cancer este întrebarea care le luminează ziua.

Alexandra Răureanu și-a dedicat ultimii şase ani pentru aceşti copii. Organizează petreceri tematice pentru ei, zile de naștere, activități, și le duce cadouri. Bucuria lor se manifestă între cei patru pereți ai salonului și holul secției de oncologie pediatrică.

Alexandra a povestit cum a început această „misiune”:

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Am făcut o sinuzită la un moment dat şi vecin de salon cu mine era un băieţel cu o tumoră craniană şi atunci mi-a venit ideea că eu vreau să ofer bucurie copiilor”.

„Trebuie să ne gândim mai mult la oamenii de lângă noi. Sunt mulţi oameni, copii care au nevoie de ajutor, nu doar în perioada sărbătorilor. Nu trebuie să oferi foarte mult, o vorbă bună face mai mult ca orice cadou pe care l-ai putea da. La zilele de naştere ale copiilor se plânge de bucuria copiilor şi bucuria se poate da sub multe alte forme”, a mai spus Alexandra.