Alexandru Popa l-a rugat pe Moș Crăciun să deschidă mai repede școlile: „Orele online se tot întrerup și nu înțelegi nimic”

  • Un medic din Brașov și soția au adoptat un bebeluș bolnav și abandonat în maternitate.
  • Alexandru Popa, un îngeraș de 9 ani, l-a rugat pe Moș Crăciun să deschidă mai repede școlile.
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741.

Alexandru Popa zâmbește mereu, din tot sufletul. Este un îngeraș de 9 ani din București, norocos că are totuși familie. Și încă una numeroasă: patru frați și unul pe drum!

Cu toții fac parte din programele Salvați Copiii, pentru că se descurcă greu cu banii, deși tatăl lor muncește zi si noapte. Băieții răsplătesc însă truda: sunt curioși să învețe și aleg oricând cărțile, nu YouTube-ul.

„Eu stau acasă cu frații mei și aștept Crăciunul cu nerăbdare. L-am rugat pe Moș Crăciun să fim cu toții sănătoși și să-mi aducă ce vrea el, pentru că nu m-am gândit perfect ce vreau eu de Crăciun. L-am rugat pe Moșul să deschidă mai repede școlile, pentru că școala online e așa, un pic cam grea pentru mine, pentru că se întrerupe și nu înțelegi nimic”, ne-a declarat Alexandru Popa.