• Andreea Domnu are 10 ani și vrea să fie stilistă
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

Andreea, un îngeraș care abia așteaptă să se strecoare sub aripile ocrotitoare ale unui înger mai mare. Andreea Domnu are 10 ani, face parte din programele Salvați Copiii și are foarte multe pasiuni.

Andreea Domnu: „L-am rugat pe Moșu să-mi aducă…anul acesta mi-am dorit cel mai mult să muncească mama mea mai puțin și să se deschidă școlile. Mama a lucrat mult, pentru că strânge niște bănuți, a zis că-i pune deoparte pentru noi.

Mi-am mai dorit haine, mâncare la cei doi papagali ai mei, Kiki și Coco. Au fost cadou de la Moș Nicolae. Anul trecut a fost cel mai fericit Crăciun. Anul trecut am primit papagalii. Am mai primit jucării, mâncare la papagali, cușcă pentru ei, machiaje pentru copii, maimuțoaie. Îmi doresc o bicicletă”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne un mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741