Andreea, o copilă de 17 ani din Cluj, a atins inimile multor oameni cu suflet mare

  • Andreea are 17 ani și are grijă de frații săi, de 11 și 19 ani.
  • Tatăl i-a părăsit când cei trei erau mici.
  • Zeci de oameni cu suflet bun se oferă să fie îngerii care să o ajute pe Andreea.
  • Mama copiilor e mai tot timpul plecată pentru că are două locuri de muncă.
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741.

Andreea, copila de 17 ani din Cluj, care își îngrijește cei doi frați în locul mamei ocupate cu serviciul, a atras mulți oameni cu suflet care sunt gata să fie îngerii care o ajută. Cazul ei prezentat aici, la Aleph News, a stârnit un val de generozitate.

Devotamentul copilei care toată ziua cară apă de la izvor, face mâncare pentru trei guri și ține casa lună a impresionat zeci de îngeri care vor să o ajute pe adolescentă. Dan s-a oferit să îi trimită bani fetei care este și olimpică. Laura, George și Ferdi vor să îi dea cadou o bicicletă, după ce au aflat că Andreea și-a demontat-o pe a ei ca să o repare pe cea a fratelui.

Vanda a scris din Varșovia că dorește să o ajute. Pe lângă toate acestea, un înger care își spune UCV i-a promis laptop și abonament la internet premiantei care își face lecțiile în genunchi, la o masă scundă. Cu ajutorul îngerilor, pentru Andreea și frații ei se anunță un Crăciun luminos. Și un Moș care să respecte definiția…