• Andreea are 17 ani și are grijă de frații săi, de 11 și 19 ani.
  • Tatăl i-a părăsit când cei trei erau mici.
  • Zeci de oameni cu suflet bun se oferă să fie îngerii care să o ajute pe Andreea.
  • Mama copiilor e mai tot timpul plecată pentru că are două locuri de muncă.
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741.

Andreea, copila de 17 ani din Cluj, care își îngrijește cei doi frați în locul mamei ocupate cu serviciul, a atras mulți oameni cu suflet care sunt gata să fie îngerii care o ajută. Cazul ei prezentat aici, la Aleph News, a stârnit un val de generozitate.

Devotamentul copilei care toată ziua cară apă de la izvor, face mâncare pentru trei guri și ține casa lună a impresionat zeci de îngeri care vor să o ajute pe adolescentă. Dan s-a oferit să îi trimită bani fetei care este și olimpică. Laura, George și Ferdi vor să îi dea cadou o bicicletă, după ce au aflat că Andreea și-a demontat-o pe a ei ca să o repare pe cea a fratelui.

Vanda a scris din Varșovia că dorește să o ajute. Pe lângă toate acestea, un înger care își spune UCV i-a promis laptop și abonament la internet premiantei care își face lecțiile în genunchi, la o masă scundă. Cu ajutorul îngerilor, pentru Andreea și frații ei se anunță un Crăciun luminos. Și un Moș care să respecte definiția…

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.