• Zeci de români se oferă protectori pentru Andreea, copila care își crește frații
  • Mihaela, una dintre binefăcătoare, a întrebat-o pe Andreea ce cadouri își dorește
  • Andreea, elevă la liceul pedagogic din Cluj-Napoca, își împarte timpul între lecții, căratul apei de la izvor, gătit și curățenie în casă
  • Tatăl a părăsit-o pe ea și cei doi frați, iar mama nu prea mai are timp să stea acasă. De nevoie, merge la două locuri de muncă

Andreea, olimpica din Cluj care își crește aproape singură cei doi frați, a impresionat zeci de oameni ce se oferă să îi fie îngeri protectori.

Mihaela, una dintre binefăcătoare, a sunat-o pe Andreea ca să se cunoască măcar la telefon, și i-a spus să îi dea lista de cadouri la care visează.

  • Mihaela, înger: „Să te gândești tu la ceva ce îți trebuie, poate ceva să te răsfețe așa, că e bine să te răsfeți așa din când în când, cu un parfum cu ceva ce ți-ar plăcea ție… lăsând la o parte lucrurile care ne trebuie și să-mi spui te rog.”
  • Andreea, îngeraș: „Păi.. nu m-am prea gândit. Adică, Crăciunul ăsta e un pic mai diferit de celelalte pentru că noi suntem separați de mama. Acum m-am gândit că o să-mi petrec Crăciunul cu prietenii.”
  • Mihaela: „Dar să purtați mască!”
  • Andreea: „Da… dar nu am mulți. Prietenii mei din copilărie sunt doi.”

Andreea, elevă la liceul pedagogic din Cluj-Napoca, își împarte timpul între lecții, căratul apei de la izvor, gătit și curățenie în casă.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Tatăl a părăsit-o pe ea și cei doi frați, iar mama nu prea mai are timp să stea acasă. De nevoie, merge la două locuri de muncă.

Adolescenta îi ține locul la treburile casei și are timp pentru pasiunile ei abia spre noapte.

Andreea înfruntă greutățile fără să se plângă. Zeci de suflete bune, însă, ne-au scris că vor să o ajute.

Irinel Bărbat, Alina și Radu Surdu sunt doar câțiva dintre îngerii gata să ia povara de pe aripile copilei, pentru ca ea să își poată lua zborul spre idealurile sale.