• Bogdan Munteanu, manager de evenimente, a organizat un concert caritabil
  • Bogdan a donat copiilor nevoiași încasările concertului de ziua lui
  • Munteanu Fest este numele acestei inițiative

Orice zi e bună să ocrotești un copil! Bogdan Munteanu, manager de evenimente din București, și-a donat ziua de naștere pentru asta.
A organizat un concert LIVE pe contul lui de Facebook, iar cu banii din vânzarea biletelor a ajutat copiii sărmani.

Bogdan Munteanu, manager de evenimente: „Munteanu Fest este numele acestei inițiative. A început în 2016 și am primit un cadou de ziua mea, acest festival de la prieteni, într-un bar din București.

La acest concert au cântat mai multe formații, mai mulți artiști, s-a lăsat și cu un Jam session, a fost așa o distracție continuă, ca la un festival. Și pentru că mi-a plăcut foarte mult, am decis să continui ideea, și să fac an de an acest Munteanu Fest de ziua mea, în care să invit prieteni, artiști, trupe, și să ne bucurăm ca la un mini-festival de o zi.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Din 2018, am decis să și donez ziua de naștere unor diverse cauze, anii trecuți i-am ales pe cei de la Dăruiește Viața, am ajutat la un pilon din tot ce înseamnă Secția de Oncologie Marie Curie, iar anul acesta am decis să colaborez cu cei de la World Vision Romania, pentru că ei au multe campanii pentru copiii din mediul rural, iar anul acesta preponderent pentru cei din zona defavorizată, care au nevoie de tehnologie pentru a se conecta la școala online și au nevoie de tablete, laptopuri, telefoane.

Empatia m-a determinat. Și în timpul facultății, organizam alături de colegii mei voluntari din Liga Studențească, tot felul de evenimente caritabile pentru copii, ne plăcea să dăruim. An de an încerc să merg la diverse competiții, să alerg la maratoane, să donez sânge, să-i ajut pe cei care au nevoie, dar n-au cui să ceară ajutorul”

Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne un mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741