Bucurie la unison. O elevă din București a trimis 300 de daruri în Bucovina, cu ajutorul colegilor ei

  • Shiraz, elevă la București, a trimis cu ajutorul colegilor 300 de daruri în Bucovina
  • Shiraz și-a pus colegii să umple cutii de pantofi, cu haine, dulciuri și să doneze
  • Fii un înger! vreisastii@alephmedia.ro sau WhatsApp 0757.741.741

Cutii cu zâmbet, asta a trimis în Bucovina Shiraz Baruch, o elevă de clasa a șaptea din București. Și-a mobilizat colegii de școală, au adunat jucării și dulciuri, pe care le-au trimis prietenilor lor dintr-o localitate de lângă Gura Humorului.

„Dragă Moșule, îți mulțumim că ai ajuns la Găinești!”; „Moșule de la București, ești minunat!”; „Mulțumim Moșu, te iubim!” sunt doar câteva dintre reacțiile copiilor, bucuroși că a venit Moșu pe la ei.

Cutii de pantofi pline cu jucării, haine și dulciuri. Asta au primit copiii din Gănești – Suceava de la prietenii lor din București.

Școlile lor sunt înfrățile de ani de zile cu Olga Gudynn International School din Capitală. Iar de atunci, fie că e sărbătoare sau nu, elevii își trimit cadouri.

Marina Parasca, elevă: Nu au adus doar sute de cadouri, ci și foarte multă bucurie și emoții. Vreau să salut toți elevii de la București, toți copiii care-mi sunt prieteni și pe Shiraz”

Shiraz este una dintre copilele din București care au fost sufletul acțiunii de caritate. A donat haine, jucării și ciocolată pentru campania de Crăciun fără să stea pe gânduri.

Shiraz Baruch, elevă: „De-abia aștept anul viitor să strângem și mai multe cadouri.”

Shiraz și colegii ei nu au trimis doar jucării prietenilor din Bucovina. I-au ajutat și cu laptopuri și tablete, ca să nu rămână în urmă cu materia.