• Dan Jecan a ajutat aproximativ 150 de familii care trăiesc în zone greu accesibile
  • Are grijă ca 140 de copii să nu renunțe la școală, le asigură rechizite și tablete
  • Fii înger! vreisastii@alephmedia.ro

Dan Jecan este jurist, dar are o Asociație prin care ajută familii și copii defavorizați. Obiectivul lui sunt copiii, care traiesc în zone uitate de autorități, și pentru care școala este doar un vis de neatins.

Știe că pentru ca acești copii să-și depășească traiul, uneori aflat la limita existenței, trebuie să învețe. Și face tot ce poate pentru ca asta să se întâmple.

Dan Jecan, președinte Asociația CERT Transilvania: „Totul se întâmplă împreună cu colegii mei, iar asta este foarte important, pentru că noi, ca și Asociație, suntem constituiți pe bază de voluntariat, și în acest context, și ajutorul pe care-l putem oferi este în limita posibilităților noastre. Ce facem pentru copii: sunt câteva luni pe care le dedicăm copiilor, luna iunie, când e Ziua Copilului, ne ocupăm ca fiecare copil să primească un mic cadou, apoi luna august, septembrie, când obiectivul nostru principal este să-i încurajăm să meargă la școală să învețe, și bineînțeles luna decembrie, când Moșu pregătește cadouri pentru toată lumea.”

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD