• Motocicliștii din România sunt din ce în ce mai implicați în campaniile umanitare.
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741.

Când vezi motocicliști pe șosea nu prea te gândești că se grăbesc să ducă ajutoare unui copil. Ei bine, Corneliu Panait, un economist din Constanța, a vorbit despre acest lucru.

„Nu suntem adepții vitezei, ci adepții vieții responsabile care vine la pachet cu fapte bune. Cred că scopul este să sensibilizăm copiii, să înțeleagă că dacă își doresc ceva, să muncească pentru acel ceva. Durii pe motoare sunt sensibili la problemele altora, se gândesc că se bucură de pasiunea lor costisitoare, în vreme ce un copil fără noroc plânge după părinți sau după haine noi”, ne-a delcarat Corneliu Panait.

„Comunitatea moto încearcă să împingă în păturile sărace ideea de educație”

„Principalul drum este să îi învățăm pe oamenii cărora le dăm pește să pescuiască singuri. Comunitatea moto încearcă să împingă în păturile sărace ideea de educație și să nu stea cu mâna întinsă. Întotdeauna este loc la masa noastră pentru cineva care își dorește lucrul acesta. Noi suntem generoși în general. În particular, ne-am dori foarte mult să dăm un exemplu unui copil de ceea ce înseamnă familia normală”, a declarat Corneliu Panait.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE