• Edmond locuiește în București și este, la rândul lui, tată
  • Pe lângă jobul din logistică, vinde asigurări pentru a avea bani de fapte bune
  • Edmnod Braun: M-a marcat experiența de la Secția de Oncologie, acum șase ani
  • Edmnod Braun: E bine ca lumea să facă treaba asta tot timpul, nu doar de sărbători

Unora, numele li se potrivește mănușă. Așa este Edmond Braun, un tânăr de 33 de ani din București. În anglo-saxonă, Edmund înseamnă protector binecuvântat. Și chiar este. Lucrează în logistică, iar pe lângă job vinde și asigurări, ca să le poată cumpăra de mâncare copiilor sărmani din apropierea.

Edmnod Braun: „Consider că îți trebuie mai mult suflet și să ai o deschidere spre cei care într-adevăr au nevoie de tine. Trăim niște vremuri grele, nu neapărat din cauza pandemiei, dar în general oamenii din zona rurală nu se descurcă cu banii. Oricât de mult și-ar căuta oamenii de muncă, găsesc, noi mergem la familii care au copii și muncesc dar bani nu le ajung ca să ducă un trai decent. Venim cumva către ei ca să-i ajutăm, să le facem niște zile mai senine și mai frumoase. Să uite pentru un moment că sunt altfel decât noi. Nu trebuie neapărat să ai bani, bine se face și dintr-o vorbă bună și printr-un ajutor și printr-un sfat.”

Experiența care l-a marcat cel mai mult

Edmnod Braun: „M-a marcat experiența de la secția de pediatrie-oncologică de la spitalul Fundeni, acum 6 ani, am poposit acolo cu niște prieteni să aducem o urmă de speranță și bucurie pe chipurile copiilor, numai că nu am reușit să captăm prea multe zâmbete datorită situației în care se aflau. Cumva, atunci viața mi-a dat un restart. M-am gândit că am destule lucruri și ar trebuie să le ofer și altora din lucrurile mele. Nu suntem milionari, nu câștigăm sute de mii de euro pe an, însă suntem un grup de prieteni care nu numai de sărbători încercăm ajutăm copii.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne un mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741