• Eugen Iancu și-a pierdut fiul în incendiul din Colectiv
  • Eugen Iancu a revonat grădinițe și a donat haine pentru copii sărmani

Eugen Iancu nu mai are nevoie de prezentare. Numele lui este sinonim cu durerea și solidaritatea. Este tatăl care și-a pierdut fiul în incendiul de la clubul Colectiv și care a devenit protectorul copilului amărât. De la cadouri până la renovarea grădinițelor, se ocupă de tot și toate.

”Am început prin a duce cadouri de Craciun și Paști in urmă cu 5 ani iar după înființarea asociației în 2018 cumpărăm mobilier, frigidere, veselă, calculatoare, montam termopane pentru grădinițe. In 2019 am dus 1000 de cadouri prin campania „Umple Sacul Moșului”. In 2020 datoritâ situatiei speciale am ales să ne ocupăm de o grădiniță din satul Balta, jud Mehedinți pe care o vom renova.

Am schimbat deja tâmplaria veche de lemn cu una de termopan, astazi am trimis mobilier, urmează să zugravim si să pictâm pereții și să construim toaleta in interiorul grădiniței. Am trimis bineînțeles și cadouri pentru toții copiii atat din gradiniță cât și din școală dar si ajutoare in hăinuțe unor copii mai putin norocosi” a povestit Eugen Iancu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne un mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741