• Delia, o studentă din Argeș, este nevăzătoare și voluntară la un ONG
  • Delia scrie și proză și are nevoie de un soft mai performant care costă în jur de 48.000 de lei
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

În seara de Crăciun o să cunoști un înger impresionant. Delia, o studentă din Argeș, este nevăzătoare, dar, cu sufletul, îi vede mai bine decât alții pe cei aflați la nevoie. Este voluntară la un ONG și ar face orice să ajute un copil necăjit.

Delia Elena: „Eu cred foarte mult în sintagma în mine stă puterea, bunăstarea și pasiunea de a tinde către stele și a schimba lumea. Să tindem către stele cred că pot și eu, care aparent am o problemă, și cei care nu au o problemă. Deși povestea mea pare că are doar o direcție negativă, mie mi se pare că are doar o direcție mai abruptă, care mi-a permis să mă dezvolt mai mult.”

„Aveam două posibilități: să fiu comodă cu faptul că am o dizabilitate și să nu fac nimic sau să îmi asum riscuri. Nimic nu se compară cu a ajuta pe cineva.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Delia scrie și proză și folosește un soft special pentru a face asta. „De fiecare dată încerc să scriu lucruri pozitive.”

„Există un soft mai performant care m-ar putea ajuta să fiu un pic mai independentă. (…) Costă în jur de 48.000 de lei. Din păcate, nu mi-l pot permite.”