Membrii unui club moto din Constanța duc ajutoare copiilor. „Suntem adepții unei vieți responsabile, care vine la pachet și cu fapte bune”

  • Corneliu Panait e economist în Constanța și membru într-un club moto
  • Corneliu duce ajutoare copiilor pe motor
  • Corneliu Panait: „Suntem adepții unei vieți responsabile, care vine la pachet și cu fapte bune”
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

Când vezi motocicliști pe șosea parcă primul gând nu e că se duc cu ajutoare la copii. Și totuși, Corneliu Panait, un economist din Constanța și membru într-un club moto, spune altceva.

Corneliu Panait: „Suntem adepții unei vieți responsabile, care vine la pachet și cu fapte bune. Pentru că până la urmă, viața ne-a dat momente frumoase, ne-a dat noroc și noi la rândul nostru vrem să dăm înapoi din bucuria noastră, mai ales în preajma Sărbătorilor.”

„Scopul este să sensibilizăm mai ales copiii, să înțeleagă că dacă își doresc ceva în viață trebuie să muncească pentru acel ceva. Și noi le dăm posibilitatea să vadă și partea cealaltă a lucrurilor, partea frumoasă, partea normală să spunem, în care după serviciu îți poți permite să ai grijă de un hobby, să ai grijă de familia ta, de prietenii tăi. Așa cum este normal să trăim fiecare dintre noi.”