• Mihai Robu, antreprenor din Bucovina, transformă în colaboratori copiii sărmani
  • Mihai Robu implică și copii de la centrul de asistență socială în acțiuni ecologiste
  • Mihai Robu, antreprenor: Copiii simt nevoia să le acorde cineva încredere și atenție

Mihai Robu s-a născut și a crescut în București, dar casa bunicilor din Bucovina i-a fost mereu mai dragă. A renunțat la jobul din corporație și a pus pe picioare un business cu trufe, pe care le găsește în pădurile din Obcinile Bucovinei.

Mare iubitor de natură, Mihai a pus bazele unei asociații de protejare a mediului. Colaboratori i-a luat pe copiii dintr-un centru de asistență socială, care sunt nespus de încântați.

Mihai a descoperit o mare dorinţă de a socializa şi de a învăţa. Că, ori de câte ori a fost la ei nu cadourile au fost cele mai importante, ci faptul că i-a vizitat cineva, că au fost oameni lângă ei.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„În fiecare an avem o acțiune de împădurire, îi ducem la pescuit, să facă sport. Mai puțin le-a plăcut la dentist, pentru că am avut și o echipa de dentiști din București, care a venit și s-a ocupat de dantură lor”, spune Mihai Robu.

Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne un mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741