• Shiraz, elevă la București, a trimis cu ajutorul colegilor 300 de daruri în Bucovina.
  • Shiraz și-a pus colegii să umple cutii de pantofi, cu haine și dulciuri și să doneneze.
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

Cutii cu zâmbet, asta a trimis în Bucovina Shiraz Baruch, o elevă de clasa a șaptea din București. Și-a mobilizat colegii de școală, au adunat jucării și dulciuri, pe care le-au trimis prietenilor lor dintr-o localitate de lângă Gura Humorului.

Cutii de pantofi pline cu jucării, haine și dulciuri. Asta au primit copiii din Găinești – Suceava de la prietenii lor din București.

Școlile lor sunt înfrățile de ani de zile cu Olga Gudynn International School din Capitală. Iar de atunci, fie că e sărbătoare sau nu, elevii își trimit cadouri.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nu au adus doar sute de cadouri, ci și foarte multă bucurie și emoții. Vreau să salut toți elevii de la București, toți copiii care-mi sunt prieteni și pe Shiraz”, spune Marina Parasca, elevă.

Shiraz este una dintre copilele din București care au fost sufletul acțiunii de caritate. A donat haine, jucării și ciocolată pentru campania de Crăciun fără să stea pe gânduri.

De-abia aștept anul viitor să strângem și mai multe cadouri.”, spune Shiraz Baruch.

Shiraz și colegii ei nu au trimis doar jucării prietenilor din Bucovina. I-au ajutat și cu laptopuri și tablete ca să nu rămână în urmă cu materia.