O elevă din București, Moș Crăciun pentru copiii nevoiași din Bucovina. A donat jucării, laptopuri și tablete ca să nu rămână în urmă cu materia

  • Shiraz, elevă la București, a trimis cu ajutorul colegilor 300 de daruri în Bucovina.
  • Shiraz și-a pus colegii să umple cutii de pantofi, cu haine și dulciuri și să doneneze.
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

Cutii cu zâmbet, asta a trimis în Bucovina Shiraz Baruch, o elevă de clasa a șaptea din București. Și-a mobilizat colegii de școală, au adunat jucării și dulciuri, pe care le-au trimis prietenilor lor dintr-o localitate de lângă Gura Humorului.

Cutii de pantofi pline cu jucării, haine și dulciuri. Asta au primit copiii din Găinești – Suceava de la prietenii lor din București.

Școlile lor sunt înfrățile de ani de zile cu Olga Gudynn International School din Capitală. Iar de atunci, fie că e sărbătoare sau nu, elevii își trimit cadouri.

Nu au adus doar sute de cadouri, ci și foarte multă bucurie și emoții. Vreau să salut toți elevii de la București, toți copiii care-mi sunt prieteni și pe Shiraz”, spune Marina Parasca, elevă.

Shiraz este una dintre copilele din București care au fost sufletul acțiunii de caritate. A donat haine, jucării și ciocolată pentru campania de Crăciun fără să stea pe gânduri.

De-abia aștept anul viitor să strângem și mai multe cadouri.”, spune Shiraz Baruch.

Shiraz și colegii ei nu au trimis doar jucării prietenilor din Bucovina. I-au ajutat și cu laptopuri și tablete ca să nu rămână în urmă cu materia.