• Cătălina începe o campanie pe viață pentru copiii sărmani
  • Cătălina este din Petroșani și are 32 de ani
  • Cătălina: Trebuie să fim uniți și să ne ajutăm semenii

Cătălina, o tânără de 32 ani din Petroșani începe o campanie… pe viață. Este freelancer cinematografie, iar criza a făcut-o să fie mai atentă la cei din jur. Dăruiește nu pentru că e Crăciunul, ci face asta mereu. Alături de gașca de prieteni, ea strânge bani în fiecare an pentru copiii sărmani.

Cătălina, freelancer: „Sunt un om simplu care își dorește să vadă un zâmbet și pe chipurile altor persoane, nu doar în preajma sărbătorilor, ci pe tot parcursul anului. Îmi doresc tare mult să fim mai uniți și să punem mână de la mână, iar în fiecare lună să reușim să facem ceva bun pentru cei din jurul nostru, care au atâta nevoie de noi… de dragostea noastră și nu numai.

„Probabil suntem sătui de atâtea «drame». Pur și simplu ne vine să închidem televizoarele, radiourile, internetul… nu aceasta este rezolvarea, indiferența… ci să fim uniți și să ne ajutăm semenii. De aceea încep această campanie pentru tot restul vieții mele în care voi ajută și voi cere ajutorul pentru mai multe suflete“, mai spune Cătălina.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne un mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741