Pandemia i-a închis restaurantul, dar nu a renunțat la bunătate. ”Visul meu a fost să ajut copii, persoane cu dizabilități”

Azi, în cadrul campaniei Aleph NewsTu pe cine înviți la masa de Crăciun?   îl cunoști pe Grigori Veh. Este antreprenor și a avut un vis: să aibă cât să dea și altora. A deschis restaurantul ”La ciorbe” anul trecut în București. Nici nu a apucat bine să își recupereze investiția că pandemia de coronavirus i-a pus businessul la pământ.

Dar astăzi nu este despre ce a pierdut, ci despre da el mai departe celorlalți. A sponsorizat zeci de adulți și copii defavorizați și are acum un nou obiectiv: să își redreseze afacerea și să angajeze persoane cu dizabilități. Grigori vrea să creeze un soft ca să angajeze persoane cu dizabilități la restaurat.

”Visul meu a fost să ajut copii, persoane cu dizabilități. Avem patru fete din Dâmbovița care au rămas și fără tată, și fără mama. Noi ajutăm cu tot ce e posibil, cu mâncare, cu produse alimentare, cu haine.

Visul meu a fost să angajez băieți și fete care nu aud. Și pasul meu a fost să găsim un soft. În acest moment suntem în discuții cu câțiva parteneri și căutăm o soluție. Soluția nu e ușoară pentru că oamenii surzi au și probleme cu vederea. Și pentru noi a fost o provocare foarte mare să implementăm un soft în care noi putem să arătăm comenzile pe ecran și pentru ei în bucătărie cai ei să pregătească un anumit produs care a fost comandat” ne-a povestit Grigori Veh.

Exit mobile version