• Radu Ticiu, a ajuns vedetă la Timișoara după ce a început mentoratul pentru copiii pasionați de informatică
  • Radu Ticiu: „E foarte ușor să îi dai cuiva 100 de lei și să îi spui succes. E mult mai greu să rămâi conectat cu acel om”
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

IT-iștii nu prea sunt cum îi vezi tu în filme…pierduți cu nasul în monitor zi și noapte. Dovadă, Radu Ticiu, a ajuns vedetă la Timișoara după ce a început mentoratul pentru copiii pasionați de informatică. Plus că dăruiește o parte din sufletul lui și celor pe care nu îi cunoaște: face mereu donații la Salvați Copiii.

Radu Ticiu: „Muncesc de vreo 15 ani cu tineri atreprenori. Am avut o perioadă în care lucram cu studenți care își căutau drumul în informatică. (…) Acum nouă ani am lansat un context nonformal de educare în domeniul informaticii și am ajuns să lucrez cu mii de copii din Timișoara pasionați de tehnologie.”

În perioada pandemiei, Radu a realizat că sunt foarte mulți copii care nu au acces la tehnologie. De la alți îngeri copiii primesc mâncare, dar Radu le hrănești pasiunea.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Radu Ticiu: „E foarte ușor să îi dai cuiva 100 de lei și să îi spui succes. E mult mai greu să rămâi conectat cu acel om.”