Un antreprenor din Timișoara a donat bani pentru spitale de copii și școli: „Este foarte important ca autoritățile să fie receptive la faptele pe care le facem noi”

  • Horațiu Rada, antreprenor din Timișoara, a donat bani pentru spitale de copii și școli.
  • Horațiu Rada, antreprenor din Timișoara, a construit toalete pentru 16 școli.
  • Horațiu Rada, antreprenor: Oamenii să dăruiască! Te uiți în urmă și vezi ce ai făcut.

La Timișoara, acum, antreprenorii continuă revoluția curajului. Dacă în 1989 localnicii alungau comunismul, acum luptă cu neputința și indiferența statului ce nu poate ocroti decent copiii.

„Cu toții avem nevoie de dragoste, de iubire, de mai mult… Acești copii nu au nevoie doar de ajutorul material, au nevoie de afecțiune, au nevoie să știe că cineva există permanent lângă ei. Noi, mediul privat, noi, societatea, nu putem face decât să tragem un semnal de alarmă către autprități. Este foarte important ca autoritățile să fie receptive la mesajele, la semnalele, la faptele pe care le facem noi. Noi putem aduce o simplă picătură de bucurie către acești copii. Este nevoie mult mai mult decât atât”, a declarat Horațiu Rada.

Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne un mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741