• Cosmin, Darius, Paul, Flaviu mergeau o oră prin noroi, apoi cu trenul până la școală
  • De când s-au închis școlile, doar fratele mai mare face cursuri online
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741

Patru frați și zeci de îngeri protectori. Povestea copiilor de lângă Cluj-Napoca, ce nu mai fac cursuri online, pentru că au un singur smartphone, a stârnit un val de emoție. Binefăcători din toată țara ne-au scris că vor să îi ajute.

Doria s-a gândit să le trimită bani, Silviu pregătește o tabletă pentru ei, iar Iulian, jucării și haine. Sunt doar câțiva dintre cei care se oferă să fie îngeri protectori pentru frații Pop. Cu toții sunt impresionați de drumul greu la propriu pe care îl aveau de făcut Darius, Flaviu, Paul și Cosmin până la școală.

Când școlile nu erau închise, Cosmin și frații lui, Darius, Paul și Flaviu, înotau o oră prin noroaie, apoi mergeau cu trenul și autobuzul ca să ajungă la cursuri. Acum, doar băiatul cel mare continuă să facă ore online. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, cei patru frați parcă încep să creadă din nou în Moș Crăciun.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.