• Ai trăit live asaltul asupra Capitoliului și războiul Israel- Hamas.
  • Deturnarea avionului Ryanair de către Belarus a avut loc pe 23 mai.
  • Ultimul an l-am trăit împreună în ritm de breaking news.

Ai văzut la Aleph evenimente care te-au șocat și personajele care au dat lumea peste cap. O mare parte dintre ele ți-au fost prezentate de Ștefan Ionescu, jurnalist Aleph News.

„Unul dintre aceste breaking news-uri le-am trăit alături aici. Vorbesc despre asaltul asupra Capitoliului. Țin minte că violențele au apărut în jurul orei 20:00, seara. Am avut atunci o ediție ȘTIU de aproape trei ore, cu intervenții de la fața locului și imagini care pe mine, cel puțin, m-au șocat.

A fost finalul celor mai divizate alegeri din SUA. Iar dezbaterile au fost tot aici. A făcut nopți albe pentru Casa Albă, cum am glumit atunci.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Tot la ȘTIU, am văzut cum noaptea a devenit zi în Israel. Rachetele lansate din Fâzia Gaza au fost interceptate de sistemul de apărare Iron Dome.

În luna mai, Belarus a deturnat avionul Ryanair ca să îl aresteze pe Roman Protasevich. A fost un Breaking News început la 17:00 și continuat până seara, la ȘTIU.

Ultimul a fost în ultima lună. Statele Unite au plecat din Afganistan după 20 de ani. Nimeni nu se aștepta să vadă însă acele imagini – cu oameni agățați de avioane și cu atacul terorist care a făcut 170 de victime.

Credeam că nu mă mai surprinde nimic după 17 ani de presă. M-am înșelat. ACUM ȘTIU că lumea presei e un Breaking News continuu. Îl ai zilnic, pe Aleph News”, a povestit Ștefan Ionescu, jurnalist Aleph News.