Ștefan Ionescu, jurnalist Aleph News, despre anul în care a trăit în ritm de breaking news: „Credeam că nu mă mai surprinde nimic după 17 ani de presă. M-am înșelat”

Ai văzut la Aleph evenimente care te-au șocat și personajele care au dat lumea peste cap. O mare parte dintre ele ți-au fost prezentate de Ștefan Ionescu, jurnalist Aleph News.

„Unul dintre aceste breaking news-uri le-am trăit alături aici. Vorbesc despre asaltul asupra Capitoliului. Țin minte că violențele au apărut în jurul orei 20:00, seara. Am avut atunci o ediție ȘTIU de aproape trei ore, cu intervenții de la fața locului și imagini care pe mine, cel puțin, m-au șocat.

A fost finalul celor mai divizate alegeri din SUA. Iar dezbaterile au fost tot aici. A făcut nopți albe pentru Casa Albă, cum am glumit atunci.

Tot la ȘTIU, am văzut cum noaptea a devenit zi în Israel. Rachetele lansate din Fâzia Gaza au fost interceptate de sistemul de apărare Iron Dome.

În luna mai, Belarus a deturnat avionul Ryanair ca să îl aresteze pe Roman Protasevich. A fost un Breaking News început la 17:00 și continuat până seara, la ȘTIU.

Ultimul a fost în ultima lună. Statele Unite au plecat din Afganistan după 20 de ani. Nimeni nu se aștepta să vadă însă acele imagini – cu oameni agățați de avioane și cu atacul terorist care a făcut 170 de victime.

Credeam că nu mă mai surprinde nimic după 17 ani de presă. M-am înșelat. ACUM ȘTIU că lumea presei e un Breaking News continuu. Îl ai zilnic, pe Aleph News”, a povestit Ștefan Ionescu, jurnalist Aleph News.

Exit mobile version