• Jocul Cyberpunk 2077 a fost lansat în urmă cu o săptămână
  • Gamerii s-au plâns de erorile și bug-urile din joc
  • Sony a anunțat că jocul a fost retras din magazinul oficial

Uneori e bine să îți limitezi așteptările. La această concluzie au ajuns gamerii, după ce jocul Cyberpunk 2077 s-a transformat într-un dezastru.

Vorbim de un joc la care au lucrat 500 de oameni, pe care fanii îl așteptau de un deceniu. Iată însă că, din cauza bug-urilor, Sony a anunțat oficial că retrage jocul din magazinul oficial. Iar cei care l-au cumpărat deja pot să își ceară banii înapoi. Este un caz fără precedent pentru un joc atât de important care a avut un buget de peste 350 de milioane de dolari.

Mai poate fi salvat jocul?

Sebastian Ujică, corespondent Aleph News: „Cu siguranță mulți gameri își vor cere banii înapoi. Pentru cei mai răbdători, studio-ul care a produs Cyberpunk spune că va lansa patch-uri în ianuarie și februarie. Reputația jocului este însă compromisă. Și a celor de la Red Projekt, creatorii jocului.
Mai tare însă cred că îi doar pe aceștia suma uriașă pierdută la bursă. Acțiunile lor s-au depreciat cu 14% doar în ultimele 24 de ore. Să nu uităm că în proiect a fost implicat și Keanu Reeves. Cu siguranță nu e mulțumit de ce s-a întâmplat cu jocul.”

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?