• Piaţa platformelor de car sharing devine din ce în ce mai competitivă
  • Unele aplicaţii îţi pot oferii maşini de lux pentru închiriat
  • Costurile sunt rezonabile

Ştiu, să mergi cu o Tesla închiriată dintr-o aplicaţie pare de necrezut. Totuşi, îţi spun că la emisiunea Ştiu, colegul nostru Dan Pavel a închiriat mai multe maşini electrice ca să se plimbe prin Bucureşti.

Cum piaţa a devenit tot mai competitivă, platformele de car sharing au început să îşi îmbogăţească parcul auto pe care îl pun la dispoziţia clientului.

Costi Mocanu: ”E realitate, poţi închiria de pe telefon o Tesla, un BMW I3 sau un VW ID3, plăteşti doar pentru cât mergi şi vei vedea cum funcţionează, e un reportaj puţin mai lung da crede-mă, merită. Dan Pavel, colegul nostru a testat această minune.”

Dan Pavel: ”Avem tot mai multe platforme de car sharring în Bucureşti şi vestea bună pentru noi, pentru clienţi e că aplicaţiile încep să se bată în oferte. Care are maşinile mai tari şi preţurile mai mici. Am testat în ultimele săptămâni aplicaţia Teleport care vine cu o ofertă impresionantă de maşini electrice de lux am putea spune, găsim I3-ul de la BMW, găsim ID3-ul de la VW, găsim Renault ZOE, Golful electric dar şi surpriză Tesla, o poţi conduce în Bucureşti închirind-o de pe această aplicaţie.”

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Acum că ai văzut cum funcţionează aplicaţia, colegul Dan o să te dea o tură cu maşina.

Dan Pavel: ”Maşina merge impecabil, în preţul ăsta de închiriat intră şi experienţa de a conduce nişte maşini greu accesibile totuşi foarte scumpe. Acum vreau să testez şi noul ID3 de la VW, maşina asta mult lăudată de la VW. Maşina merge impecabil, e o jucărie, mi se pare un pic mai spaţioasă decât BMW-ul I3. Am terminat cursa aplicaţia îmi arată costul final, este undeva la 30 de lei, 29 şi ceva.”