• Plecarea cuplului prezidențial a stârnit un val de ironii pe Internet
  • Actrița Laura Benanti a imitat-o pe Melania Trump în cadrul emisiunii „The Late Show”
  • James Corden sărbătorește plecarea președintelui în noua sa parodie, „One day more”

Timp de patru ani, i-au criticat aproape la fiecare pas. Dar acum, că se despart de ei, americanilor parcă începe să li se facă dor de cuplul Donald și Melania Trump.

Plecarea lor le-a dat multe idei internauților. Și-au luat adio de la fostul președinte și fosta primă-doamnă la fel cum i-au tratat în cei patru ani de mandat: cu ironii.

Actrița Laura Benanti a imitat-o pe Melania Trump în cadrul emisiunii „The Late Show” cu Stephen Colbert. Nu a durat mult până când parodia s-a transformat în musical.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Uite-l pe șoferul meu, o plăcere să te văd. Jeffrey parcă, nu? New York e prea frumos să fie adevărat. Nimeni nu mă scoate din minți, nu mă întreabă de copiii din cuști. Nu prea îmi pasă de așa ceva, vouă?”, a spus Laura Benanti.

Laura nu a fost singura care i-a parodiat pe soții Trump. James Corden sărbătorește plecarea președintelui în noua sa parodie, „One day more”.

Au fost 4 ani de crime interminabile. Dar acum înfârșit i s-a terminat timpul. Încă o zi! Și ce te faci dacă pur și simplu nu pleacă?”, a spus James Corden.