• Platforma de vaccinare pune probleme la înscriere.
  • Centrul de vaccinare de la Romexpo este cel mai mare din țară în acest moment.
  • La Romexpo se pot vaccina în condiții de siguranță până la 4.000 de oameni zilnic.

Primul test al vaccinării e să treci de platforma de înregistrare. Sistemul a dat mari bătăi de cap până acum. Disperați că nu vor reuși să se înscrie, mulți au mers direct la centrele de vaccinare. Au încercat să se treacă acolo, direct, pe listă. Dar asta nu se poate.

„Noi nu coordonăm platforma de vaccinare, noi suntem decât centru de vaccinare. Au programare, i-am luat, i-am vaccinat”, a declarat Carmen Noapteș, medic coordonator pe centru de vaccinare.

Medicii de familie pot ajuta pacienții să se programeze

Chiar dacă platforma joacă feste, medicul de familie poate ajuta pacienții să se programeze. „Am încercat pe platformă trei zile, vineri, sâmbătă, duminică și nu am reușit. Pe urmă am dat un telefon la medicul de familie, m-a chemat și am rezolvat în ziua aia”, a spus Marian, unul dintre pacienți.

Recomandări

SUA SPRIJINĂ LIBANUL
CIOLACU, DESPRE AVORT
SAFIEDDINE A FOST UCIS
„PLANUL DE VICTORIE"
ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI

Centrul de vaccinare de la Romexpo e deschis de doar două zile. Dar deja își face bine treaba. „Au fost șapte pacienți pe oră, în fiecare cabinet. Suntem în avans. Suntem bucuroși de realizările de astăzi dar și de ieri”, a mai spus medicul Carmen Noapteș. Centrul de vaccinare de la Romexpo este prevăzut cu o zonă de primire, o zonă de discuție cu medicul, o zonă de vaccinare propriu-zisă și o zonă de așteptare după vaccinare.