• Câțiva hackeri au blocat centura de castitate a unui bărbat și i-au cerut acestuia peste 1000 de dolari pentru deblocare.
  • Bărbatul le-a trimis banii, dar hackerii au refuzat să deschidă dispozitivul.
  • Acesta a reușit să deschidă centura cu o cheie franceză, dar și-a provocat răni.

Un bărbat a avut penisul captiv într-o centură de castitate, după ce niște hackeri au blocat-o și i-au cerut peste 1000 de dolari pentru a o debloca, relatează Daily Star.

Sam Summers a purtat o centură de castitate electronică, iar la un moment dat a primit un mesaj ciudat pe telefon, de la aplicația care controla dispozitivul.

„Credeam inițial că este prietena mea cea care a făcut asta. Și, chiar dacă sună ciudat, am fost încântat de asta”, a spus bărbatul pentru Vice.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Însă, Sam și-a sunat prietena, iar aceasta a spus că nu ea i-a blocat centura de castitate. În momentul acela, Sam a realizat că dispozitivul a fost prădat de hackeri.

Le-a trimis banii, dar hackerii au refuzat să-i deblocheze centura de castitate

Bărbatul le-a trimis hakcerilor banii, peste 1000 de dolari, și le-a cerut urgent să-i deblocheze centura de castitate. Totuși, hackerii au refuzat chiar dacă au primit banii.

Penisul lui era captiv ca într-o cușcă și nu știa cum să scape. „M-am gândit că, fiind un dispozitiv electronic, ar trebui să existe o cheie de deblocare sau ceva asemănător. Dar normal că nu exista”, a povestit bărbatul.

Bărbatul a reușit să deschidă centura cu o cheie franceză. Deși a încercat să facă tot posibilul să nu se rănească, Sam și-a produs răni destul de grave și nu a mai putut face sex cu prietena lui timp de o lună.

„Nu am vreo cicatrice sau ceva, dar în momentul acela sângeram și durea ca naiba”, a povestit bărbatul.

Anul trecut, cercetătorii în securitate cibernetică au avertizat producătorul centurii de castitate că există un API vulnerabil prin care hackerii ar putea controla dispozitivul.